Schutting Meppel

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Meppel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Meppel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meppel

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Meppel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Meppel erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Meppel.

Tuin schermen Meppel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meppel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Meppel die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Meppel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Meppel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Meppel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben wij Meppel eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Meppel bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Meppel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Meppel

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Meppel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Meppel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Meppel

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veendam
schutting Vianen
schutting Mijnsheerenland
schutting Gaanderen
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Bleskensgraaf
schutting Streefkerk
schutting Heythuysen
schutting ’t Veld
schutting Maurik
schutting Kollum
schutting Dorst