Schutting Meppel

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Meppel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Meppel

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Meppel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Meppel is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Meppel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we bij u in Meppel voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Meppel. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Meppel

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Giessen
schutting Westzaan
schutting Leerdam
schutting Soesterberg
schutting Mill
schutting Nijeveen
schutting Midwoud
schutting Vogelenzang
schutting Drunen
schutting Marum
schutting Warffum
schutting Sassenheim