Schutting Meppel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Meppel? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Meppel. Het plaatsen van een schuttingen Meppel kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meppel

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het monteren van schuttingen Meppel. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Meppel erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Meppel bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Meppel.

Tuin schermen Meppel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meppel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Meppel uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Meppel die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Meppel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Meppel is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Meppel zult aantreffen voor uw woning in Meppel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Meppel.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Meppel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Meppel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Meppel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Meppel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Meppel is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Meppel

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Ammerstol
schutting Bovenkarspel
schutting Middenbeemster
schutting Warffum
schutting IJmond
schutting Sint Annaparochie
schutting Vlijmen
schutting Belfeld
schutting Mijdrecht
schutting Roosendaal