Schutting Duffel

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Duffel? Wij kunnen de schutting Duffel bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Duffel deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Duffel

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Duffel bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Duffel vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Duffel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Duffel. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Duffel.

Tuin schermen Duffel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Duffel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Duffel uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Duffel: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Duffel.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Duffel is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Duffel. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Duffel.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Duffel. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Duffel. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Duffel.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Duffel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Duffel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Duffel

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lichtenvoorde
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Schaijk
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Kwintsheul
schutting Doetinchem
schutting Heeten
schutting Deest
schutting Waspik
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Sint Oedenrode
schutting Teteringen