Schutting Duffel

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Duffel? Prins schuttingen kan de schuttingen Duffel leveren of zetten uw nieuwe schutting Duffel deskundig en snel voor u. Het monteren van een een schutting Duffel kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Duffel

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Duffel. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Duffel erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Duffel.

Tuinschermen Duffel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Duffel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Duffel.

Een tuinafscheiding plaatsen Duffel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Duffel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Duffel die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Duffel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Duffel.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Duffel.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Duffel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Duffel is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Duffel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renswoude
schutting Jubbega
schutting Sprundel
schutting Bleiswijk
schutting Heerlen
schutting Bladel
schutting Leuth
schutting Minnertsga
schutting Bedum
schutting Assendelft
schutting Haalderen
schutting Velserbroek