Schutting Nieuwegein

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Nieuwegein? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Nieuwegein. Het monteren van een schuttingen Nieuwegein kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwegein

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Nieuwegein, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Nieuwegein vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Nieuwegein bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Nieuwegein.

Tuinschermen Nieuwegein

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Nieuwegein

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Nieuwegein: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Nieuwegein.

Een tuinafscheiding kopen Nieuwegein hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Nieuwegein is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Nieuwegein zal tegenkomen voor uw woning in Nieuwegein. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Nieuwegein.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Nieuwegein bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Nieuwegein van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwegein

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Nieuwegein. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Nieuwegein

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waddinxveen
schutting Tolkamer
schutting Goes
schutting Bakkeveen
schutting Ruinerwold
schutting Dinxperlo
schutting Enkhuizen
schutting Waalwijk
schutting Enkhuizen
schutting Dalen
schutting Kampen
schutting Varsseveld