Schutting Nieuwegein

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Nieuwegein? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding correct zetten. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Nieuwegein

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Nieuwegein.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Nieuwegein is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Nieuwegein? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Nieuwegein. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Nieuwegein

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hengelo
schutting Heel
schutting Waalwijk
schutting Tiel
schutting Pijnacker
schutting Leens
schutting Buitenpost
schutting Chaam
schutting Renswoude
schutting Ens
schutting Rossum
schutting Oud-Heusden