Schutting Nieuwegein

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Nieuwegein? Prins schuttingen kan uw schutting Nieuwegein bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Nieuwegein vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Nieuwegein kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwegein

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Nieuwegein perfect plaatsen. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Nieuwegein vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Nieuwegein bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Nieuwegein.

Tuinschermen Nieuwegein

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuwegein

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Nieuwegein: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Nieuwegein.

Een schutting plaatsen Nieuwegein hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nieuwegein is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Nieuwegein zal tegenkomen voor uw woning in Nieuwegein. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Nieuwegein.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Nieuwegein. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Nieuwegein gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Nieuwegein

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Nieuwegein nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Nieuwegein heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Nieuwegein

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soest
schutting Dodewaard
schutting Westzaan
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Boekel
schutting Handel
schutting Lith
schutting Prinsenbeek
schutting Ens
schutting Spaubeek
schutting Dieteren
schutting Zevenbergen