Schutting Willebroek

Op zoek naar een nieuwe schutting Willebroek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Willebroek. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Willebroek

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Willebroek foutloos monteren. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Willebroek gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Willebroek zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Willebroek.

Tuinschermen Willebroek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Willebroek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Willebroek.

Een schutting kopen Willebroek hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Willebroek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Willebroek die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Willebroek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Willebroek.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Willebroek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Willebroek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Willebroek. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Willebroek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Willebroek

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kruisland
schutting Rijssen
schutting Biezelinge
schutting Willemstad
schutting Heukelum
schutting Zegveld
schutting Bocholtz
schutting Willemstad
schutting Nieuwe Pekela
schutting Vlijmen
schutting Pannerden
schutting Egmond aan Zee