Schutting Willebroek

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Willebroek? Wij kunnen uw schutting Willebroek bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Willebroek deskundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Willebroek kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Willebroek

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Willebroek bent u verzekerd van een perfect resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Willebroek gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Willebroek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Willebroek.

Tuinschermen Willebroek

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Willebroek

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Willebroek uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Willebroek.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Willebroek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Willebroek die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Willebroek voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Willebroek.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Willebroek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Willebroek

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Willebroek niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Willebroek

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Kruisland
schutting Zutphen
schutting Schoonoord
schutting Lexmond
schutting Philippine
schutting Bosschenhoofd
schutting Middelrode
schutting Gerwen
schutting Haarlem
schutting Hoogerheide
schutting ’t Veld