Schutting Liempde

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Liempde? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Liempde. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liempde

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Liempde bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Liempde gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Liempde.

Tuinschermen Liempde

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Liempde

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Liempde uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Liempde die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Liempde.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Liempde is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Liempde. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Liempde.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Liempde. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Liempde. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Liempde gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Liempde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Liempde niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Liempde

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Melick
schutting Strijen
schutting Herten
schutting Helvoirt
schutting Geesteren
schutting Tollebeek
schutting Breskens
schutting Nieuw-Vennep
schutting Callantsoog
schutting Ooij
schutting Wemeldinge
schutting Chaam