Schutting Liempde

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Liempde? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Liempde

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Liempde.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Liempde is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Liempde. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Liempde eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Liempde plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Liempde

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beneden-Leeuwen
schutting Uitgeest
schutting Haamstede
schutting Spakenburg
schutting Maurik
schutting Hattem
schutting Zwammerdam
schutting Herwijnen
schutting IJburg
schutting Goirle
schutting Weert
schutting Almere-Haven