Schutting Berlicum

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Berlicum? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Berlicum. Het bouwen van een schuttingen Berlicum kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berlicum

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Berlicum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Berlicum erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Berlicum. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Berlicum.

Tuin schermen Berlicum

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Berlicum

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Berlicum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Berlicum is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Berlicum die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Berlicum.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Berlicum.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Berlicum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Berlicum

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Berlicum is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Berlicum

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brakel
schutting Bovensmilde
schutting Leens
schutting Westervoort
schutting Dirksland
schutting Breugel
schutting Petten
schutting Urk
schutting Schaijk
schutting Groet
schutting Hippolytushoef
schutting Haarlem