Schutting Wervershoof

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Wervershoof? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Wervershoof. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wervershoof

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Wervershoof bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Wervershoof gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Wervershoof zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Wervershoof. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Wervershoof.

Tuinschermen Wervershoof

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wervershoof

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wervershoof: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Wervershoof.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Wervershoof is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Wervershoof die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij Wervershoof voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Wervershoof. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Wervershoof.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Wervershoof van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Wervershoof

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Wervershoof. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Wervershoof

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bolsward
schutting Emmeloord
schutting Dieteren
schutting Berg
schutting Hattem
schutting Tiel
schutting Avenhorn
schutting Sluis
schutting Maartensdijk
schutting Bergentheim
schutting Zaamslag
schutting Zwartewaal