Schutting Wervershoof

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Wervershoof? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Wervershoof kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Wervershoof

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wervershoof.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Wervershoof is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Wervershoof. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres bij u in Wervershoof? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Wervershoof plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Wervershoof

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Doetinchem
schutting Holten
schutting Haastrecht
schutting Koudum
schutting Nieuw-Vennep
schutting Slagharen
schutting Emmen
schutting Gendt
schutting Berkel-Enschot
schutting Spakenburg
schutting Callantsoog
schutting Deurne