Schutting Heers

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Heers? Wij kunnen de schutting Heers op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Heers deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heers

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Heers. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Heers erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heers zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Heers.

Tuin schermen Heers

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heers

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Heers uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heers: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Heers die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Heers.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Heers is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heers. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Heers? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Heers.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Heers.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heers

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Heers is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Heers heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Heers

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sprundel
schutting Zwartsluis
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Albergen
schutting Ochten
schutting Oud-Heusden
schutting Lith
schutting Werkhoven
schutting Rijswijk
schutting Molenhoek
schutting Nieuwkuijk
schutting Bruinisse