Schutting Heers

Op zoek naar een nieuwe schutting Heers? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Heers. Het monteren van een schuttingen Heers kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heers

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niks anders doen dan het bouwen van schutting Heers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Heers erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Heers.

Tuin schermen Heers

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heers

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Heers.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Heers is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Heers die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin Heers? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Heers zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Heers van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heers

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Heers niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Heers heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heers

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lochem
schutting Grou
schutting Ermelo
schutting Zevenhuizen
schutting Wapenveld
schutting Rolde
schutting Witmarsum
schutting Winterswijk
schutting Zegveld
schutting Handel
schutting Leiden
schutting Alphen