Schutting Bolderberg

Op zoek naar een luxe schutting Bolderberg? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Bolderberg. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bolderberg

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Bolderberg bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Bolderberg gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Bolderberg bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Bolderberg.

Tuin schermen Bolderberg

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bolderberg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Bolderberg.

Een tuinafscheiding plaatsen Bolderberg hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bolderberg is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Bolderberg zult tegenkomen voor uw woning in Bolderberg. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij Bolderberg eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren Bolderberg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bolderberg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Bolderberg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Bolderberg is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Bolderberg

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Onstwedde
schutting Dedemsvaart
schutting Schinveld
schutting Weert
schutting Valkenswaard
schutting Bovensmilde
schutting Haaren
schutting Raamsdonksveer
schutting Assendelft
schutting Lichtenvoorde
schutting Drunen
schutting Maasbracht