Schutting Mariekerke

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Mariekerke? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Mariekerke. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mariekerke

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Mariekerke bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Mariekerke erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort schutting Mariekerke zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Mariekerke. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Mariekerke.

Tuin schermen Mariekerke

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Mariekerke

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Mariekerke uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Mariekerke: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Mariekerke.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Mariekerke is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Mariekerke die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Mariekerke.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Mariekerke.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Mariekerke.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Mariekerke

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Mariekerke niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Mariekerke

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veen
schutting Tricht
schutting Oostvoorne
schutting Zaamslag
schutting Heukelum
schutting Makkum
schutting Breugel
schutting Bergentheim
schutting Doesburg
schutting Breskens
schutting Gorssel
schutting Doorwerth