Schutting Mariekerke

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Mariekerke? Prins schuttingen kan uw schutting Mariekerke bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Mariekerke vakkundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Mariekerke kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mariekerke

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het monteren van schuttingen Mariekerke. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Mariekerke vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Mariekerke. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Mariekerke.

Tuinschermen Mariekerke

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Mariekerke

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Mariekerke uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Mariekerke die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Mariekerke.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Mariekerke is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Mariekerke. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Mariekerke? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Mariekerke.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Mariekerke van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Mariekerke

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Mariekerke niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Mariekerke heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Mariekerke

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Melick
schutting Heinkenszand
schutting Beesd
schutting Zuidhorn
schutting Tubbergen
schutting Ochten
schutting Hoogvliet
schutting Akersloot
schutting Halfweg
schutting Cuijk
schutting Zeewolde
schutting Bergen