Schutting Poortugaal

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Poortugaal? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de luxe schutting perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Poortugaal

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Poortugaal.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Poortugaal is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Poortugaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin bij u in Poortugaal.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Poortugaal.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Poortugaal

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zuidbroek
schutting Haelen
schutting Harmelen
schutting Spijkenisse
schutting Luyksgestel
schutting Boekel
schutting Gerwen
schutting Maartensdijk
schutting Wanroij
schutting Oude Wetering
schutting Cuijk
schutting Wommels