Schutting Poortugaal

Op zoek naar een hout beton schutting Poortugaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Poortugaal. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poortugaal

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Poortugaal. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Poortugaal erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Poortugaal zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor tuinafscheidingen Poortugaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Poortugaal.

Tuinschermen Poortugaal

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Poortugaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Poortugaal: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Poortugaal die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Poortugaal.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Poortugaal is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Poortugaal. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Poortugaal? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Poortugaal. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Poortugaal. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Poortugaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Poortugaal

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Poortugaal is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort Poortugaal

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gouda
schutting Zeeland
schutting Staphorst
schutting Hoeven
schutting Dronten
schutting Dwingeloo
schutting Velserbroek
schutting Den Dolder
schutting De Lutte
schutting Goes
schutting Bunschoten
schutting Son