Schutting Poortugaal

Rond aan het kijken voor een beton schutting Poortugaal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Poortugaal. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poortugaal

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Poortugaal perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Poortugaal bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Poortugaal.

Tuin schermen Poortugaal

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Poortugaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Poortugaal.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Poortugaal is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Poortugaal. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Poortugaal voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Poortugaal zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Poortugaal van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Poortugaal

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Poortugaal. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Poortugaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Poortugaal

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogerheide
schutting Bedum
schutting Kamperland
schutting Hoofddorp
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Gaanderen
schutting Limbricht
schutting Sprundel
schutting Rijsbergen
schutting Haaften
schutting Gilze
schutting Loenen