Schutting Stadskanaal

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Stadskanaal? Prins schuttingen kan uw schutting Stadskanaal bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Stadskanaal bekwaam en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Stadskanaal kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stadskanaal

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Stadskanaal foutloos monteren. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Stadskanaal vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Stadskanaal zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Stadskanaal.

Tuinschermen Stadskanaal

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Stadskanaal

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Stadskanaal uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Stadskanaal.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Stadskanaal is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Stadskanaal. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin Stadskanaal? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Stadskanaal. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Stadskanaal van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Stadskanaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Stadskanaal is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Stadskanaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Stadskanaal

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rucphen
schutting Lobith
schutting Obdam
schutting Warmenhuizen
schutting Den Ham
schutting Hengelo
schutting Mijnsheerenland
schutting Borger
schutting Rijsbergen
schutting Angerlo
schutting Denekamp
schutting Hoek van Holland