Schutting Stadskanaal

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Stadskanaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Stadskanaal. Het bouwen van een schuttingen Stadskanaal kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stadskanaal

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Stadskanaal, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Stadskanaal gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Stadskanaal bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Stadskanaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Stadskanaal.

Tuin schermen Stadskanaal

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Stadskanaal

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Stadskanaal die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Stadskanaal.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Stadskanaal is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Stadskanaal. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Stadskanaal voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Stadskanaal. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Stadskanaal.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Stadskanaal gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Stadskanaal

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Stadskanaal is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Stadskanaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Stadskanaal

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vuren
schutting Sint Michielsgestel
schutting Dieteren
schutting Pijnacker
schutting Middelburg
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Balk
schutting Baarle-Nassau
schutting Venlo
schutting Kapelle
schutting Benschop
schutting Overasselt