Schutting Stadskanaal

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Stadskanaal? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schutting bij u in Stadskanaal kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Stadskanaal

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Stadskanaal.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Stadskanaal is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Stadskanaal. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Stadskanaal? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Stadskanaal. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Stadskanaal. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Stadskanaal

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hansweert
schutting Oldenzaal
schutting Delden
schutting Gendt
schutting Scherpenisse
schutting Velserbroek
schutting Geldrop
schutting Sevenum
schutting Apeldoorn
schutting Geleen
schutting Heerjansdam
schutting Veenendaal