Schutting Stabroek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Stabroek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Stabroek. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stabroek

We werken enkel met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het monteren van schutting Stabroek. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Stabroek.

Tuinschermen Stabroek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Stabroek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Stabroek uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Stabroek die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Stabroek.

Een schutting plaatsen Stabroek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Stabroek is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Stabroek. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Stabroek.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Stabroek. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Stabroek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Stabroek

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Stabroek nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Stabroek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Stabroek

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bilthoven
schutting Almere-Buiten
schutting Wanssum
schutting Alverna
schutting Malden
schutting Appelscha
schutting Gronsveld
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Sevenum
schutting Made
schutting Nijmegen
schutting Driemond