Schutting Westzaan

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Westzaan? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niets anders doen dan het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Westzaan

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Westzaan.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Westzaan is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Westzaan. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Westzaan? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Westzaan. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Westzaan

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sliedrecht
schutting Stramproy
schutting Nuenen
schutting Dorst
schutting Bergen
schutting Overloon
schutting Mijdrecht
schutting Veendam
schutting Halfweg
schutting Bemmel
schutting Reuver
schutting Drachten