Schutting Westzaan

Op zoek naar een moderne schutting Westzaan? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Westzaan. Het bouwen van een een schutting Westzaan kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westzaan

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Westzaan. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Westzaan erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Westzaan zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Westzaan. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Westzaan.

Tuin schermen Westzaan

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Westzaan

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Westzaan die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Westzaan.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Westzaan is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Westzaan zult aantreffen voor uw woning in Westzaan. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij Westzaan eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Westzaan. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Westzaan van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Westzaan

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Westzaan is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Westzaan

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kerkdriel
schutting Middenbeemster
schutting Herpen
schutting Wezep
schutting Maastricht
schutting Leende
schutting Leuth
schutting Lent
schutting Voorhout
schutting Schoonhoven
schutting Gieten
schutting Mook