Schutting Broek-in-Waterland

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Broek-in-Waterland? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Broek-in-Waterland

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Broek-in-Waterland.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Broek-in-Waterland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Broek-in-Waterland? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Broek-in-Waterland. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Broek-in-Waterland

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Cuijk
schutting Klazienaveen
schutting Bunnik
schutting Oostrum
schutting Beerta
schutting Ruinerwold
schutting Belfeld
schutting Zwartewaal
schutting Heijen
schutting Wageningen
schutting Didam
schutting Heesch