Schutting Nekkerspoel

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Nekkerspoel? Prins schuttingen kan uw schutting Nekkerspoel leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Nekkerspoel bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nekkerspoel

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Nekkerspoel perfect zetten. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Nekkerspoel erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Nekkerspoel.

Tuinschermen Nekkerspoel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Nekkerspoel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Nekkerspoel uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nekkerspoel.

Een tuinafscheiding kopen Nekkerspoel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nekkerspoel is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Nekkerspoel. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Nekkerspoel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Nekkerspoel. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Nekkerspoel.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Nekkerspoel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Nekkerspoel

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Nekkerspoel is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Nekkerspoel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Nekkerspoel

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stellendam
schutting Almere-Stad
schutting Oostburg
schutting Margraten
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Wassenaar
schutting Zuidhorn
schutting Rhoon
schutting Hallum
schutting Kortenhoef
schutting Ilpendam
schutting Zandvoort