Schutting Nekkerspoel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Nekkerspoel? Prins schuttingen kan uw schutting Nekkerspoel op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Nekkerspoel deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nekkerspoel

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Nekkerspoel foutloos monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Nekkerspoel vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Nekkerspoel. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Nekkerspoel.

Tuin schermen Nekkerspoel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Nekkerspoel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Nekkerspoel.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nekkerspoel is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Nekkerspoel die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een tuin Nekkerspoel.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Nekkerspoel.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Nekkerspoel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Nekkerspoel

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Nekkerspoel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Nekkerspoel

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meteren
schutting Avenhorn
schutting Gieten
schutting Gilze
schutting Geldermalsen
schutting Ruinerwold
schutting Haps
schutting Surhuisterveen
schutting Klazienaveen
schutting Terneuzen
schutting Grubbenvorst
schutting Nijeveen