Schutting Zuid Holland

Op zoek naar een hout beton schutting Zuid Holland? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Zuid Holland. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuid Holland

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Zuid Holland, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Zuid Holland erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Zuid Holland zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Zuid Holland.

Tuin schermen Zuid Holland

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Zuid Holland

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zuid Holland.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Zuid Holland is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Zuid Holland die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Zuid Holland? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Zuid Holland. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zuid Holland gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Zuid Holland

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Zuid Holland. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Zuid Holland

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Philipsland
schutting Raamsdonk
schutting Winsum
schutting Roden
schutting Mierlo
schutting Loon op Zand
schutting Egmond-Binnen
schutting Vijfhuizen
schutting IJzendijke
schutting Dedemsvaart
schutting Maasdijk
schutting Den Ham