Schutting Zuid Holland

Op zoek naar een beton schutting Zuid Holland? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Zuid Holland. Het zetten van een een schutting Zuid Holland kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuid Holland

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Zuid Holland foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Zuid Holland gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Zuid Holland bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Zuid Holland.

Tuin schermen Zuid Holland

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zuid Holland

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Zuid Holland.

Een schutting plaatsen Zuid Holland hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zuid Holland is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Zuid Holland. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Zuid Holland.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Zuid Holland. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zuid Holland van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zuid Holland

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Zuid Holland. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Zuid Holland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zuid Holland

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gemert
schutting Groet
schutting Krabbendijke
schutting Willemstad
schutting Willemstad
schutting Oudehaske
schutting Waspik
schutting Best
schutting Enkhuizen
schutting Aalburg
schutting Diever
schutting Nieuwstadt