Schutting Rijsenhout

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Rijsenhout? Wij kunnen uw schutting Rijsenhout leveren of zetten uw nieuwe schutting Rijsenhout vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijsenhout

Wij werken enkel met bedreven personeel die niks anders doen dan het zetten van schutting Rijsenhout. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Rijsenhout vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Rijsenhout zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Rijsenhout. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Rijsenhout.

Tuinschermen Rijsenhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Rijsenhout

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Rijsenhout uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Rijsenhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijsenhout is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Rijsenhout. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Rijsenhout.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Rijsenhout bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Rijsenhout gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rijsenhout

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Rijsenhout is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Rijsenhout

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elst
schutting Baexem
schutting Vroomshoop
schutting Uithuizermeeden
schutting Slagharen
schutting Muiden
schutting Brakel
schutting Vinkeveen
schutting Hoven
schutting Middenbeemster
schutting Berlikum
schutting Hulsen