Schutting Rijsenhout

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Rijsenhout? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Rijsenhout kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Rijsenhout

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Rijsenhout.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Rijsenhout is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Rijsenhout. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Rijsenhout? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Rijsenhout.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rijsenhout

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oudenbosch
schutting Deil
schutting Velden
schutting Loon op Zand
schutting Hoogezand
schutting Zwartemeer
schutting Baarle-Nassau
schutting Eemnes
schutting Elburg
schutting Wijlre
schutting Diessen
schutting Middelsluis