Schutting Heist-Goor

Op zoek naar een moderne schutting Heist-Goor? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Heist-Goor. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heist-Goor

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Heist-Goor bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Heist-Goor gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Heist-Goor zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Heist-Goor. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heist-Goor.

Tuinschermen Heist-Goor

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Heist-Goor

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heist-Goor.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Heist-Goor is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Heist-Goor zal vinden voor uw woning in Heist-Goor. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Heist-Goor? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Heist-Goor. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Heist-Goor.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Heist-Goor.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Heist-Goor

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Heist-Goor niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Heist-Goor heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Heist-Goor

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijswijk
schutting Zeist
schutting Teteringen
schutting Hollandscheveld
schutting Melick
schutting Lemelerveld
schutting Dommelen
schutting Staphorst
schutting Dinxperlo
schutting Nijmegen
schutting Ulft
schutting Naarden