Schutting Heist-Goor

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Heist-Goor? Prins schuttingen kan de schutting Heist-Goor leveren of installeren de nieuwe schutting Heist-Goor vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heist-Goor

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Heist-Goor. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Heist-Goor vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Heist-Goor bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor tuinafscheidingen Heist-Goor. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Heist-Goor.

Tuinschermen Heist-Goor

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Heist-Goor

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heist-Goor.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Heist-Goor is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heist-Goor. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een tuin Heist-Goor.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Heist-Goor bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Heist-Goor van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heist-Goor

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Heist-Goor. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Heist-Goor

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Musselkanaal
schutting Schoonoord
schutting Zoetermeer
schutting Berlicum
schutting Maarheeze
schutting Veghel
schutting Pijnacker
schutting Zwartewaal
schutting Maarheeze
schutting Gameren
schutting Amersfoort
schutting Diessen