Schutting Brakel

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Brakel? Wij kunnen uw schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Brakel

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Brakel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Brakel is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Brakel? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Brakel zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Brakel

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aalten
schutting Sint Maartensdijk
schutting Raalte
schutting Wassenaar
schutting Nieuwendijk
schutting Heinkenszand
schutting Nijmegen
schutting Rockanje
schutting Wieringerwerf
schutting Gorssel
schutting Vlissingen
schutting Oosterhesselen