Schutting Abbekerk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Abbekerk? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de schuttingen plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Abbekerk

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Abbekerk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Abbekerk is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Abbekerk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Abbekerk? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Abbekerk. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Abbekerk

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Assen
schutting Vlodrop
schutting Sas van Gent
schutting Bergambacht
schutting Oosterwolde
schutting Roggel
schutting Kaatsheuvel
schutting Schoorl
schutting Stolwijk
schutting Chaam
schutting Heusden
schutting Apeldoorn