Schutting Gerwen

Op zoek naar een hout beton schutting Gerwen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Gerwen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gerwen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Gerwen bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Gerwen gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Gerwen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Gerwen.

Tuinschermen Gerwen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Gerwen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Gerwen uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Gerwen: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gerwen.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Gerwen is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Gerwen die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Gerwen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Gerwen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Gerwen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Gerwen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Gerwen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Gerwen

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warmenhuizen
schutting Wierden
schutting Rockanje
schutting Steenbergen
schutting Monnickendam
schutting Oldebroek
schutting Margraten
schutting Deurne
schutting Meerlo
schutting Andelst
schutting Hasselt
schutting Baflo