Schutting Gerwen

Op zoek naar een beton schutting bij u in Gerwen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Gerwen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Gerwen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Gerwen is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Gerwen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Gerwen voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Gerwen plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gerwen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Herwijnen
schutting Oudehaske
schutting Sprundel
schutting Ospel
schutting Wijk en Aalburg
schutting Zelhem
schutting Putte
schutting Harderwijk
schutting Winkel
schutting Middelburg
schutting Zevenhuizen
schutting Schimmert