Schutting Asperen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting in Asperen? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de erfafscheiding foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Asperen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Asperen.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Asperen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Asperen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij bij u in Asperen voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Asperen bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Asperen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Stiphout
schutting Giessenburg
schutting Cuijk
schutting Franeker
schutting Breedeweg
schutting Megen
schutting Sleeuwijk
schutting Elburg
schutting Susteren
schutting Ruinen
schutting Rolde