Schutting Asperen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Asperen? Wij kunnen de schutting Asperen leveren of plaatsen de nieuwe schutting Asperen vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Asperen

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Asperen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Asperen erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Asperen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Asperen.

Tuin schermen Asperen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Asperen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Asperen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Asperen is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Asperen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Asperen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Asperen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Asperen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Asperen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Asperen niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Asperen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hollandscheveld
schutting Ouddorp
schutting Haelen
schutting Kamperland
schutting Hoofddorp
schutting Havelte
schutting Rijswijk
schutting Odiliapeel
schutting Mijnsheerenland
schutting Druten
schutting Hoevelaken
schutting Zeeland