Schutting Bilthoven

Op zoek naar een moderne schutting Bilthoven? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Bilthoven. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bilthoven

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Bilthoven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Bilthoven gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Bilthoven bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Bilthoven. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Bilthoven.

Tuin schermen Bilthoven

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Bilthoven

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Bilthoven uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Bilthoven.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Bilthoven is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Bilthoven zal tegenkomen voor uw woning in Bilthoven. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Bilthoven eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Bilthoven. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Bilthoven. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Bilthoven van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Bilthoven

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Bilthoven niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Bilthoven

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eelde
schutting Overdinkel
schutting Ochten
schutting Soesterberg
schutting Sassenheim
schutting Haaren
schutting Sleen
schutting Goirle
schutting Brakel
schutting Sprundel
schutting Susteren
schutting Bosschenhoofd