Schutting Bilthoven

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting in Bilthoven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bilthoven

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Bilthoven.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Bilthoven is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Bilthoven. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Bilthoven? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Bilthoven. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Bilthoven.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Bilthoven

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hasselt
schutting Loenen
schutting Haelen
schutting Standdaarbuiten
schutting Baexem
schutting Ulrum
schutting Smilde
schutting Obdam
schutting Ulvenhout
schutting Hoorn
schutting Gronsveld
schutting Zwartemeer