Schutting Bocholt

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bocholt? Prins schuttingen kan uw schuttingen Bocholt bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Bocholt vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bocholt

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Bocholt. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Bocholt gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Bocholt.

Tuin schermen Bocholt

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bocholt

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Bocholt uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bocholt.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Bocholt is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Bocholt. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Bocholt.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Bocholt. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Bocholt. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Bocholt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Bocholt

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Bocholt nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Bocholt

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vledder
schutting Almere-Haven
schutting Zeist
schutting Bodegraven
schutting Bemmel
schutting Grou
schutting Boxtel
schutting Westkapelle
schutting Herten
schutting Kessel
schutting Ilpendam
schutting Venray