Schutting Peer

Op zoek naar een nieuwe schutting Peer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Peer. Het monteren van een een schutting Peer kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Peer

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Peer, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Peer. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Peer.

Tuinschermen Peer

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Peer

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Peer uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Peer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Peer is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Peer die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Peer eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Peer zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Peer gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Peer

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Peer. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Peer

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosthuizen
schutting Meteren
schutting Helmond Brandevoort
schutting Bathmen
schutting Smilde
schutting Vaassen
schutting Bergschenhoek
schutting Benschop
schutting Reusel
schutting Gorinchem
schutting Herten
schutting Den Bosch