Schutting Peer

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Peer? Prins schuttingen kan de schutting Peer bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Peer bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Peer kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Peer

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Peer bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Peer erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Peer bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Peer.

Tuinschermen Peer

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Peer

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Peer uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Peer.

Een schutting kopen Peer hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Peer is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Peer. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Peer.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Peer plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Peer gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Peer

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Peer. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Peer

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Lunteren
schutting Wouw
schutting Berg
schutting Klimmen
schutting Lekkerkerk
schutting Stein
schutting Deventer
schutting Leerdam
schutting Hoogwoud
schutting Almkerk
schutting Volkel