Schutting Zoerle-Parwijs

Op zoek naar een nieuwe schutting Zoerle-Parwijs? Wij kunnen uw schutting Zoerle-Parwijs op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Zoerle-Parwijs deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zoerle-Parwijs

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Zoerle-Parwijs, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort schutting Zoerle-Parwijs zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zoerle-Parwijs.

Tuin schermen Zoerle-Parwijs

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zoerle-Parwijs

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Zoerle-Parwijs uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Zoerle-Parwijs die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zoerle-Parwijs.

Een tuinafscheiding kopen Zoerle-Parwijs hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Zoerle-Parwijs is nu erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Zoerle-Parwijs die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Zoerle-Parwijs eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Zoerle-Parwijs bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Zoerle-Parwijs van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Zoerle-Parwijs

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Zoerle-Parwijs nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Zoerle-Parwijs heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zoerle-Parwijs

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkerk
schutting Kruiningen
schutting Son
schutting Heeze
schutting Hilvarenbeek
schutting Wanroij
schutting Putten
schutting Swalmen
schutting Schinnen
schutting Purmerend
schutting Balkbrug
schutting Uddel