Schutting Zemst

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zemst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Zemst. Het monteren van een schuttingen Zemst kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zemst

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Zemst foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Zemst erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Zemst.

Tuinschermen Zemst

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zemst

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zemst uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zemst.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Zemst is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Zemst die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Zemst? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Zemst. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Zemst. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zemst van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zemst

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Zemst niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Zemst

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oude-Tonge
schutting Linne
schutting Ewijk
schutting Harkstede
schutting Hellendoorn
schutting Doesburg
schutting Joure
schutting Doorwerth
schutting Almere
schutting Sint Annaland
schutting Giessen
schutting Wolfheze