Schutting Leuvens Korbeek-Lo

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Leuvens Korbeek-Lo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Leuvens Korbeek-Lo. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leuvens Korbeek-Lo

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Leuvens Korbeek-Lo correct zetten. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Leuvens Korbeek-Lo zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Leuvens Korbeek-Lo.

Tuinschermen Leuvens Korbeek-Lo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Leuvens Korbeek-Lo

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Leuvens Korbeek-Lo.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Leuvens Korbeek-Lo is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Leuvens Korbeek-Lo. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin Leuvens Korbeek-Lo? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Leuvens Korbeek-Lo.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Leuvens Korbeek-Lo van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Leuvens Korbeek-Lo

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Leuvens Korbeek-Lo is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Leuvens Korbeek-Lo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Leuvens Korbeek-Lo

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gieten
schutting Reusel
schutting Weesp
schutting Heukelum
schutting Born
schutting Lochem
schutting Roermond
schutting Ilpendam
schutting Waspik
schutting Ravenstein
schutting Loenen
schutting Heinenoord