Schutting Leuvens Korbeek-Lo

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Leuvens Korbeek-Lo? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Leuvens Korbeek-Lo. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leuvens Korbeek-Lo

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het zetten van schutting Leuvens Korbeek-Lo. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Leuvens Korbeek-Lo erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Leuvens Korbeek-Lo bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Leuvens Korbeek-Lo.

Tuinschermen Leuvens Korbeek-Lo

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Leuvens Korbeek-Lo

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Leuvens Korbeek-Lo uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Leuvens Korbeek-Lo.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Leuvens Korbeek-Lo is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Leuvens Korbeek-Lo die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben wij Leuvens Korbeek-Lo voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Leuvens Korbeek-Lo. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Leuvens Korbeek-Lo. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Leuvens Korbeek-Lo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Leuvens Korbeek-Lo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Leuvens Korbeek-Lo. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Leuvens Korbeek-Lo

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Opheusden
schutting Menaldum
schutting Surhuisterveen
schutting Baarle-Hertog
schutting Goor
schutting Middelsluis
schutting Ittervoort
schutting Schoonebeek
schutting Ospel
schutting Bergentheim
schutting Heino