Schutting Geervliet

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Geervliet? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Geervliet

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Geervliet.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Geervliet is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Geervliet. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Geervliet eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Geervliet. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Geervliet

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoogkerk
schutting Hoven
schutting Zevenbergen
schutting Doorn
schutting Esch
schutting Enkhuizen
schutting Marum
schutting Beesel
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Udenhout
schutting Sevenum
schutting Gronsveld