Schutting Geervliet

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Geervliet? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Geervliet. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geervliet

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Geervliet. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Geervliet erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Geervliet zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Geervliet.

Tuin schermen Geervliet

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geervliet

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Geervliet die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Geervliet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Geervliet is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Geervliet zult aantreffen voor uw woning in Geervliet. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we Geervliet voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Geervliet.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Geervliet van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Geervliet

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Geervliet. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Geervliet heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Geervliet

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Well
schutting Westzaan
schutting Bovensmilde
schutting Groesbeek
schutting Middelburg
schutting Eijsden
schutting Balk
schutting Sneek
schutting Eibergen
schutting Genemuiden
schutting Sint Michielsgestel
schutting Rhoon