Schutting Geervliet

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Geervliet? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Geervliet. Het bouwen van een schuttingen Geervliet kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geervliet

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Geervliet bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Geervliet bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Geervliet.

Tuinschermen Geervliet

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geervliet

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Geervliet.

Een schutting plaatsen Geervliet hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Geervliet is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Geervliet. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin Geervliet.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Geervliet plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Geervliet van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Geervliet

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Geervliet is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Geervliet

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting Budel
schutting Oostzaan
schutting Enkhuizen
schutting Doorn
schutting Driemond
schutting Geffen
schutting Budel
schutting Heythuysen
schutting Nijnsel
schutting Langenboom
schutting Ulft