Schutting Herpen

Op zoek naar een luxe schutting Herpen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Herpen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herpen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Herpen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Herpen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Herpen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Herpen.

Tuinschermen Herpen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Herpen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Herpen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Herpen is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Herpen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Herpen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Herpen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Herpen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Herpen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Herpen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Herpen niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Herpen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Anthonis
schutting Kapelle
schutting Slochteren
schutting Delfzijl
schutting Zetten
schutting Appelscha
schutting Roosendaal
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Spaubeek
schutting Schinnen
schutting Nunspeet
schutting Oude Wetering