Schutting Herpen

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Herpen? Wij kunnen uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding foutloos plaatsen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Herpen

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Herpen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Herpen is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Herpen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Herpen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Herpen.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Herpen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoevelaken
schutting Anna-Paulowna
schutting Sprundel
schutting Almere-Stad
schutting Poeldijk
schutting Oosterhesselen
schutting Schoonebeek
schutting Uithoorn
schutting Holwerd
schutting Loppersum
schutting Lisse
schutting Odijk