Schutting Herpen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Herpen? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Herpen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herpen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Herpen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Herpen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Herpen.

Tuinschermen Herpen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Herpen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Herpen uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Herpen die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Herpen.

Een schutting kopen Herpen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Herpen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Herpen zult tegenkomen voor uw woning in Herpen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Herpen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Herpen bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Herpen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Herpen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Herpen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Herpen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Herpen

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Makkum
schutting Woudrichem
schutting Hoeven
schutting Berkel-Enschot
schutting Eersel
schutting Broek in Waterland
schutting Genemuiden
schutting Geervliet
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Drogeham
schutting Halfweg
schutting Wognum