Schutting Rucphen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Rucphen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Rucphen. Het plaatsen van een schuttingen Rucphen kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rucphen

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Rucphen correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Rucphen vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Rucphen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Rucphen.

Tuinschermen Rucphen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Rucphen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Rucphen die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Rucphen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rucphen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Rucphen die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Rucphen? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Rucphen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Rucphen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Rucphen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Rucphen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Rucphen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rucphen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veghel
schutting Heusden
schutting Lopik
schutting Heerde
schutting Eefde
schutting Ede
schutting Ammerstol
schutting Doornenburg
schutting Klazienaveen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Ewijk
schutting Ottersum