Schutting Rucphen

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Rucphen? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Rucphen

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Rucphen.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Rucphen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Rucphen. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Rucphen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we plaatsen in Rucphen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Rucphen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ‘s-Gravenzande
schutting Gorinchem
schutting Nunspeet
schutting Clinge
schutting Tubbergen
schutting Bosschenhoofd
schutting Neede
schutting Liempde
schutting Wagenborgen
schutting Moerkapelle
schutting Stolwijk
schutting Zuidland