Schutting Verbrande Brug

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Verbrande Brug? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Verbrande Brug. Het monteren van een een schutting Verbrande Brug kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Verbrande Brug

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Verbrande Brug bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Verbrande Brug.

Tuinschermen Verbrande Brug

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Verbrande Brug

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Verbrande Brug.

Een schutting plaatsen Verbrande Brug hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Verbrande Brug is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Verbrande Brug die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Verbrande Brug.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Verbrande Brug.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Verbrande Brug gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Verbrande Brug

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Verbrande Brug is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Verbrande Brug

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoeven
schutting Ens
schutting Born
schutting Smilde
schutting Beesd
schutting Diepenveen
schutting Zetten
schutting Asperen
schutting Wijlre
schutting Albergen
schutting Naaldwijk
schutting Hoevelaken