Schutting Sint-Lenaarts

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Sint-Lenaarts? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Sint-Lenaarts. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Lenaarts

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Sint-Lenaarts bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sint-Lenaarts zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Sint-Lenaarts.

Tuin schermen Sint-Lenaarts

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Lenaarts

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Sint-Lenaarts.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Sint-Lenaarts is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Sint-Lenaarts. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Sint-Lenaarts voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Sint-Lenaarts. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Sint-Lenaarts gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Lenaarts

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Lenaarts niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Lenaarts heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sint-Lenaarts

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarn
schutting Sint Maartensdijk
schutting Leerdam
schutting Mijnsheerenland
schutting Hansweert
schutting Beilen
schutting Berlicum
schutting Asten
schutting Tollebeek
schutting Hilversum
schutting Zwaagwesteinde
schutting Nieuwleusen