Schutting Vinkeveen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Vinkeveen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Vinkeveen kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de luxe schutting perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Vinkeveen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Vinkeveen.

Een erfafscheiding kopen in Vinkeveen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Vinkeveen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Vinkeveen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Vinkeveen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Vinkeveen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ten Boer
schutting Naarden
schutting Urk
schutting Langenboom
schutting Landsmeer
schutting Langenboom
schutting Velserbroek
schutting Ossendrecht
schutting Overdinkel
schutting Montfoort
schutting Vierlingsbeek
schutting Sas van Gent