Schutting Vinkeveen

Op zoek naar een beton schutting Vinkeveen? Wij kunnen uw schutting Vinkeveen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Vinkeveen deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vinkeveen

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Vinkeveen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Vinkeveen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Vinkeveen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Vinkeveen.

Tuinschermen Vinkeveen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Vinkeveen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vinkeveen.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Vinkeveen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Vinkeveen zal aantreffen voor uw woning in Vinkeveen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Vinkeveen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Vinkeveen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vinkeveen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Vinkeveen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Vinkeveen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vinkeveen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vinkeveen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ossendrecht
schutting Zeewolde
schutting Wehl
schutting Numansdorp
schutting Witmarsum
schutting Erp
schutting Lelystad
schutting Doornenburg
schutting Boxmeer
schutting Nederweert
schutting Ameide
schutting Waardenburg