Schutting Coevorden

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Coevorden? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Coevorden kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten kunnen de schutting correct plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Coevorden

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Coevorden.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Coevorden is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Coevorden voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Coevorden. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Coevorden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middenmeer
schutting Tholen
schutting ‘t Harde
schutting Ooij
schutting Swalmen
schutting Castricum
schutting Hengelo
schutting Dronten
schutting Maassluis
schutting Axel
schutting Ruinen
schutting Kollum