Schutting Wijhe

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Wijhe? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Wijhe. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijhe

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Wijhe, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Wijhe zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wijhe.

Tuin schermen Wijhe

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Wijhe

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wijhe.

Een schutting kopen Wijhe hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wijhe is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Wijhe die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Wijhe? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Wijhe. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Wijhe gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Wijhe

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Wijhe nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Wijhe heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wijhe

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelstum
schutting Amerongen
schutting Tiel
schutting Utrecht
schutting Kruisland
schutting Fijnaart
schutting Sas van Gent
schutting Riel
schutting Vaassen
schutting Zwaagwesteinde
schutting Emmeloord
schutting Terneuzen