Schutting Wijhe

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Wijhe? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Wijhe kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Wijhe

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Wijhe.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Wijhe is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Wijhe.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Wijhe. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijhe

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Twello
schutting Reuver
schutting Egmond aan Zee
schutting Middelsluis
schutting Eerbeek
schutting Broek op Langedijk
schutting Heinenoord
schutting ‘t Veld
schutting Gorredijk
schutting Staphorst
schutting Geldermalsen
schutting Dwingeloo