Schutting Wijhe

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Wijhe? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Wijhe. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijhe

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Wijhe. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wijhe erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wijhe.

Tuinschermen Wijhe

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wijhe

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Wijhe.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wijhe is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Wijhe zal tegenkomen voor uw woning in Wijhe. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Wijhe eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Wijhe. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Wijhe.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wijhe

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Wijhe is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Wijhe

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rockanje
schutting Grootegast
schutting Rijswijk
schutting Nuland
schutting Uithuizermeeden
schutting Boshoven
schutting Breedeweg
schutting Breugel
schutting Hulst
schutting Roermond
schutting Beegden
schutting Oldenzaal