Schutting Roelofsarendsveen

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Roelofsarendsveen? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Roelofsarendsveen kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven personeel welke niets anders doen dan het installeren van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Roelofsarendsveen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Roelofsarendsveen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Roelofsarendsveen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Roelofsarendsveen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Roelofsarendsveen.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Roelofsarendsveen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Roelofsarendsveen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lelystad
schutting Werkendam
schutting Utrecht
schutting Smilde
schutting Montfoort
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Geervliet
schutting Harkstede
schutting Harkema
schutting Harlingen
schutting Hattem
schutting Lopik