Schutting Roelofsarendsveen

Op zoek naar een beton schutting Roelofsarendsveen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Roelofsarendsveen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roelofsarendsveen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Roelofsarendsveen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Roelofsarendsveen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Roelofsarendsveen.

Tuin schermen Roelofsarendsveen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Roelofsarendsveen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Roelofsarendsveen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Roelofsarendsveen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Roelofsarendsveen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Roelofsarendsveen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Roelofsarendsveen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Roelofsarendsveen voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Roelofsarendsveen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Roelofsarendsveen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Roelofsarendsveen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Roelofsarendsveen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort Roelofsarendsveen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eibergen
schutting Julianadorp
schutting Belfeld
schutting Langerak
schutting Hellevoetsluis
schutting Muiden
schutting Wouw
schutting Jubbega
schutting Meppel
schutting Sint Michielsgestel
schutting Ouddorp
schutting Wanroij