Schutting Retie

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Retie? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Retie. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Retie

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Retie bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Retie erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Retie bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Retie. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Retie.

Tuin schermen Retie

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Retie

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Retie: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Retie die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Retie.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Retie is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Retie zult tegenkomen voor uw woning in Retie. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Retie.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Retie. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Retie bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Retie van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Retie

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Retie is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Retie

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk en Aalburg
schutting Schinveld
schutting Lisserbroek
schutting Breezand
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Ewijk
schutting Wijk aan Zee
schutting Helmond Brandevoort
schutting Loppersum
schutting Margraten
schutting Nistelrode
schutting Bergentheim