Schutting Soerendonk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Soerendonk? Prins schuttingen kan uw schutting Soerendonk leveren of installeren uw nieuwe schutting Soerendonk vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Soerendonk

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Soerendonk bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Soerendonk.

Tuinschermen Soerendonk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Soerendonk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Soerendonk uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Soerendonk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Soerendonk is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Soerendonk die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Soerendonk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Soerendonk plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Soerendonk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Soerendonk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Soerendonk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort Soerendonk

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlijmen
schutting Schoonoord
schutting Venray
schutting Overasselt
schutting Ameide
schutting Bergum
schutting Rotterdam
schutting Oud Gastel
schutting Gouderak
schutting Ridderkerk
schutting Langerak
schutting Stiphout