Schutting Soerendonk

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Soerendonk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Soerendonk kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Soerendonk

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Soerendonk.

Een schutting plaatsen in Soerendonk hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Soerendonk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Soerendonk. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Soerendonk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Soerendonk.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Soerendonk

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Margraten
schutting Landsmeer
schutting Reeuwijk
schutting Teteringen
schutting Afferden
schutting Hoofddorp
schutting Heerde
schutting Swalmen
schutting Maartensdijk
schutting Overdinkel
schutting Appingedam
schutting Nederweert