Schutting Soerendonk

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Soerendonk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Soerendonk. Het monteren van een een schutting Soerendonk kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Soerendonk

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Soerendonk foutloos zetten. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Soerendonk erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Soerendonk.

Tuin schermen Soerendonk

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Soerendonk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Soerendonk die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Soerendonk.

Een schutting kopen Soerendonk hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Soerendonk is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Soerendonk. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Soerendonk eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we leveren Soerendonk. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Soerendonk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Soerendonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Soerendonk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Soerendonk

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Coevorden
schutting Oude Pekela
schutting Helmond Brandevoort
schutting Sint Annaland
schutting Mijnsheerenland
schutting Koudekerke
schutting Montfort
schutting Heiloo
schutting Kollum
schutting Haamstede
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Lisserbroek