Schutting De-Lier

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in De-Lier? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in De-Lier kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding De-Lier

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen De-Lier.

Een erfafscheiding kopen in De-Lier hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in De-Lier is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in De-Lier. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in De-Lier? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in De-Lier.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting De-Lier

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Onstwedde
schutting Milheeze
schutting Ottersum
schutting Leusden
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Oud Gastel
schutting Helmond
schutting Kapelle
schutting Zaltbommel
schutting Beuningen
schutting Leusden
schutting Zwanenburg