Schutting De Lier

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting De Lier? Wij kunnen de schutting De Lier op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting De Lier vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Lier

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting De Lier, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen De Lier erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding De Lier zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen De Lier.

Tuinschermen De Lier

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen De Lier

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen De Lier.

Via internet een schutting kopen voor uw huis De Lier is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding De Lier zal tegenkomen voor uw woning in De Lier. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin De Lier? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen De Lier. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding De Lier bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen De Lier.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting De Lier

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen De Lier. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort De Lier

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gemert
schutting Oostzaan
schutting Lexmond
schutting Zaamslag
schutting Oud-Vossemeer
schutting Zeewolde
schutting Huissen
schutting Leegkerk
schutting Goes
schutting Loosdrecht
schutting Uithoorn
schutting Ridderkerk