Schutting De Lier

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting De Lier? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting De Lier. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Lier

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen De Lier, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting De Lier vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting De Lier zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen De Lier.

Tuin schermen De Lier

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen De Lier

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting De Lier: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen De Lier.

Via internet een schutting kopen voor uw huis De Lier is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin De Lier. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we De Lier voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen De Lier. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen De Lier.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting De Lier van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting De Lier

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting De Lier is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort De Lier

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinen
schutting Zuidbroek
schutting Den Dolder
schutting Dodewaard
schutting Steenwijk
schutting Zaamslag
schutting Oostrum
schutting Odijk
schutting Haelen
schutting Lent
schutting Westkapelle
schutting Hellendoorn