Schutting Doorwerth

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Doorwerth? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Doorwerth. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doorwerth

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Doorwerth, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Doorwerth gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Doorwerth bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Doorwerth.

Tuin schermen Doorwerth

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Doorwerth

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Doorwerth uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Doorwerth die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Doorwerth.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Doorwerth is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Doorwerth zal vinden voor uw woning in Doorwerth. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Doorwerth.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Doorwerth zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Doorwerth gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Doorwerth

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting Doorwerth is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Doorwerth

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asperen
schutting Rijsenhout
schutting Andelst
schutting Heusden
schutting Surhuisterveen
schutting Maarn
schutting Zeewolde
schutting Posterholt
schutting Well
schutting Benschop
schutting De Lutte
schutting Heesch