Schutting Doorwerth

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Doorwerth? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Doorwerth

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Doorwerth.

Een erfafscheiding kopen in Doorwerth hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Doorwerth is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Doorwerth. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Doorwerth.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Doorwerth. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Doorwerth

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gorredijk
schutting Moerkapelle
schutting Nijkerk
schutting Odijk
schutting Schoonhoven
schutting Eibergen
schutting Smilde
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Stellendam
schutting Leersum
schutting Lelystad
schutting Borgharen