Schutting Doorwerth

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Doorwerth? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Doorwerth. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doorwerth

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Doorwerth foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Doorwerth gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Doorwerth bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Doorwerth.

Tuinschermen Doorwerth

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Doorwerth

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Doorwerth uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Doorwerth die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Doorwerth.

Een schutting plaatsen Doorwerth hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Doorwerth is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Doorwerth. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Doorwerth? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Doorwerth.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Doorwerth gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Doorwerth

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Doorwerth. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Doorwerth heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Doorwerth

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haalderen
schutting Zundert
schutting Slagharen
schutting Echt
schutting Kampen
schutting Beesel
schutting Gasselternijveen
schutting Zoetermeer
schutting Ravenstein
schutting Scherpenisse
schutting Enter
schutting Ens