Schutting Balen

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Balen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Balen. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Balen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Balen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Balen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Balen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Balen.

Tuinschermen Balen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Balen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Balen.

Een schutting plaatsen Balen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Balen is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Balen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Balen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Balen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Balen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Balen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Balen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Balen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Balen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Balen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Joure
schutting Geldrop
schutting Helvoirt
schutting Hellevoetsluis
schutting Broek in Waterland
schutting Middelharnis
schutting Gorredijk
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Surhuisterveen
schutting Kortenhoef
schutting Dronten
schutting Urk