Schutting Balen

Op zoek naar een hout beton schutting Balen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Balen. Het zetten van een een schutting Balen kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Balen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Balen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Balen erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Balen.

Tuinschermen Balen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Balen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Balen.

Een schutting kopen Balen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Balen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinschutting Balen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben we Balen eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Balen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Balen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Balen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Balen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Balen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Balen

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Luyksgestel
schutting Hoevelaken
schutting Blerick
schutting Angerlo
schutting Beegden
schutting Nibbixwoud
schutting Stadskanaal
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Loenen
schutting Stolwijk
schutting Aalden
schutting Odiliapeel