Schutting Hoorn

Op zoek naar een moderne schutting Hoorn? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Hoorn. Het plaatsen van een een schutting Hoorn kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoorn

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Hoorn perfect zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Hoorn erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Hoorn bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Hoorn.

Tuin schermen Hoorn

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Hoorn

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Hoorn die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Hoorn.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoorn is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Hoorn die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Hoorn? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Hoorn. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Hoorn van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hoorn

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Hoorn nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hoorn

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Edam
schutting Gerwen
schutting Woubrugge
schutting Maastricht
schutting Monster
schutting Baarn
schutting Heusden
schutting Vinkeveen
schutting Oosterhesselen
schutting Zwammerdam
schutting Rozenburg
schutting Lexmond