Schutting Hoorn

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Hoorn? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Hoorn kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Hoorn

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Hoorn.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Hoorn is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Hoorn. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Hoorn.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Hoorn. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Hoorn. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Hoorn

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wehl
schutting Hellendoorn
schutting Ruinen
schutting Jubbega
schutting Nijverdal
schutting Zundert
schutting Sambeek
schutting Denekamp
schutting Loosdrecht
schutting Kerkdriel
schutting Rozenburg
schutting Boven-Hardinxveld