Schutting Oude Wetering

Op zoek naar een luxe schutting Oude Wetering? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Oude Wetering. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oude Wetering

We werken alleen met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Oude Wetering. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Oude Wetering zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Oude Wetering. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Oude Wetering.

Tuin schermen Oude Wetering

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Oude Wetering

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Oude Wetering.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oude Wetering is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Oude Wetering. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Oude Wetering? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Oude Wetering zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Oude Wetering.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oude Wetering

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Oude Wetering is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Oude Wetering

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leegkerk
schutting Vroomshoop
schutting Geldrop
schutting Rijsenhout
schutting Hasselt
schutting Niekerk
schutting Landsmeer
schutting Nieuwe-Tonge
schutting De Bilt
schutting Vogelenzang
schutting Alphen
schutting Elburg