Schutting Oude Wetering

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Oude Wetering? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Oude Wetering. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oude Wetering

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Oude Wetering, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Oude Wetering gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Oude Wetering zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen Oude Wetering. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Oude Wetering.

Tuin schermen Oude Wetering

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Oude Wetering

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Oude Wetering.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Oude Wetering is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Oude Wetering die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Oude Wetering.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Oude Wetering. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Oude Wetering van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Oude Wetering

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Oude Wetering is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oude Wetering

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sliedrecht
schutting Lierop
schutting Musselkanaal
schutting Heteren
schutting Den Helder
schutting De Zilk
schutting Cadier en Keer
schutting Soerendonk
schutting Melick
schutting Oostzaan
schutting Ewijk
schutting Veghel