Schutting Oude-Wetering

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Oude-Wetering? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Oude-Wetering kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het bouwen van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Oude-Wetering

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oude-Wetering.

Een erfafscheiding kopen in Oude-Wetering hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Oude-Wetering is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Oude-Wetering. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Oude-Wetering? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Oude-Wetering. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Oude-Wetering. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oude-Wetering

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Lieshout
schutting Heiloo
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Berg
schutting Nieuwendijk
schutting Cadier en Keer
schutting Gennep
schutting Stolwijk
schutting Putten
schutting Milheeze
schutting Meerkerk