Schutting Kruiningen

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Kruiningen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. Het monteren van een schutting bij u in Kruiningen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kruiningen

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Kruiningen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Kruiningen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we bij u in Kruiningen eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Kruiningen. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Kruiningen.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Kruiningen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kloosterzande
schutting Helmond
schutting Vlodrop
schutting Markelo
schutting Alkmaar
schutting Oisterwijk
schutting Harmelen
schutting Nunspeet
schutting Benthuizen
schutting Amerongen
schutting Odijk
schutting Diessen