Schutting Kruiningen

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Kruiningen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Kruiningen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kruiningen

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Kruiningen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Kruiningen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Kruiningen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Kruiningen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kruiningen.

Tuin schermen Kruiningen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Kruiningen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Kruiningen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kruiningen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Kruiningen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Kruiningen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Kruiningen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Kruiningen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Kruiningen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kruiningen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Kruiningen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kruiningen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Kruiningen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Diessen
schutting Brakel
schutting Roden
schutting Nieuwe Pekela
schutting Sittard
schutting Maarn
schutting Berkel-Enschot
schutting Hippolytushoef
schutting Rhoon
schutting Oosterhesselen
schutting Grou
schutting Hippolytushoef