Schutting Elim

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Elim? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Elim. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elim

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Elim, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Elim bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Elim.

Tuin schermen Elim

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Elim

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Elim.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Elim is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Elim zult tegenkomen voor uw woning in Elim. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Elim? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Elim plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Elim gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Elim

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Elim niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Elim

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groet
schutting Prinsenbeek
schutting Limmen
schutting Blijham
schutting Gramsbergen
schutting Nijkerk
schutting Geleen
schutting Lexmond
schutting Steenderen
schutting Hulst
schutting Vlijmen
schutting Hapert