Schutting Elim

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Elim? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Elim

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Elim.

Een schutting kopen in Elim hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Elim is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Elim voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Elim.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Elim

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Den Oever
schutting Wapenveld
schutting Grootebroek
schutting Hoevelaken
schutting Geervliet
schutting Lonneker
schutting Oud-Heusden
schutting Fijnaart
schutting Wagenborgen
schutting Rijssen
schutting Mook
schutting Boven-Hardinxveld