Schutting Elim

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Elim? Prins schuttingen kan uw schutting Elim leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Elim deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elim

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Elim, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Elim vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Elim. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Elim.

Tuinschermen Elim

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Elim

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Elim uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Elim die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Elim.

Een tuinafscheiding plaatsen Elim hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Elim is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Elim zult vinden voor uw woning in Elim. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Elim? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Elim. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Elim zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Elim gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Elim

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Elim nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Elim heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Elim

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Musselkanaal
schutting Geffen
schutting Rucphen
schutting Arnhem
schutting Milsbeek
schutting Huissen
schutting Well
schutting Oisterwijk
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Heusden
schutting Stiphout
schutting Dronten