Schutting Soest

Rond aan het kijken voor een beton schutting Soest? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Soest. Het bouwen van een een schutting Soest kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Soest

We werken enkel met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Soest. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Soest zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Soest. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Soest.

Tuinschermen Soest

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Soest

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Soest uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Soest die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Soest.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Soest is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Soest die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin Soest.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Soest. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Soest.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Soest van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Soest

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Soest. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Soest

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Benthuizen
schutting Zaamslag
schutting Nibbixwoud
schutting Ossendrecht
schutting Zelhem
schutting Landsmeer
schutting Waardenburg
schutting Alphen
schutting Liempde
schutting Koewacht
schutting Leersum
schutting Middelstum