Schutting Soest

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Soest? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Soest

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Soest.

Een schutting plaatsen in Soest hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Soest is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Soest. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Soest.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Soest bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Soest

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Merum
schutting Purmerend
schutting Heinenoord
schutting Leunen
schutting Soerendonk
schutting Lunteren
schutting Akkrum
schutting Rheden
schutting Emmen
schutting Zandvoort
schutting Gennep
schutting Hoek