Schutting Lennik

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lennik? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Lennik. Het monteren van een een schutting Lennik kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lennik

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Lennik. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Lennik vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Lennik bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lennik.

Tuin schermen Lennik

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Lennik

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Lennik.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lennik is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Lennik die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Lennik.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Lennik. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Lennik.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Lennik gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Lennik

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Lennik is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Lennik

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brakel
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Kessel
schutting Nieuwe Pekela
schutting Uden
schutting Witmarsum
schutting Bergen
schutting Akkrum
schutting Duiven
schutting Muiden
schutting Noordwijkerhout
schutting Tweede Exloërmond