Schutting Lennik

Op zoek naar een moderne schutting Lennik? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Lennik. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lennik

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Lennik correct zetten. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Lennik erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Lennik.

Tuin schermen Lennik

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Lennik

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Lennik uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Lennik die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Lennik.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Lennik is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Lennik die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Lennik.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Lennik zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Lennik gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lennik

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Lennik. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lennik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Lennik

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alphen aan den Rijn
schutting Sleeuwijk
schutting Wezep
schutting Gorredijk
schutting Lunteren
schutting Naaldwijk
schutting Borculo
schutting Doorn
schutting Gemert
schutting Schoorl
schutting Bovenkarspel
schutting Bennekom