Schutting Mortsel

Op zoek naar een luxe schutting Mortsel? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Mortsel. Het bouwen van een tuinafscheiding Mortsel kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Mortsel

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Mortsel bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinafscheiding plaatsen Mortsel.

Een tuinafscheiding kopen Mortsel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Mortsel is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Mortsel voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Mortsel zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Mortsel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Angerlo
schutting Elim
schutting Kruisland
schutting Akersloot
schutting Avenhorn
schutting Barendrecht
schutting Schinnen
schutting Uithoorn
schutting Philippine
schutting Grootebroek
schutting Tubbergen
schutting Nijeveen