Schutting Mortsel

Op zoek naar een nieuwe schutting Mortsel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Mortsel. Het bouwen van een een schutting Mortsel kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mortsel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Mortsel correct monteren. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Mortsel erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Mortsel bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Mortsel.

Tuin schermen Mortsel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Mortsel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Mortsel die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Mortsel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Mortsel is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Mortsel zal vinden voor uw woning in Mortsel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Mortsel? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Mortsel. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Mortsel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Mortsel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Mortsel is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Mortsel

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Echt
schutting Gilze
schutting Dedemsvaart
schutting Bathmen
schutting Geldermalsen
schutting Roosendaal
schutting ’s Gravenmoer
schutting Oldemarkt
schutting Klundert
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Tiel